30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Het ware verhaal van de Festool on the Road

Hoe de promotionele evenemententour op gang kwam met de partytenten

In de levendige gemeenschap van ambachtslieden staat Festool al meer dan 90 jaar voor vertrouwen en innovatie.Dit is het enerverende verhaal van een merk dat al populair was, opnieuw heeft weten te verrassen met de ongelooflijke partytent van Ecotent.

Waan je in het hart van het Europese vakmanschap, waar de vaardige handen van timmerlieden, monteurs, schilders en doe-het-zelvers alledaagse wonderen creëren. Dit is de wereld waar Festool met zijn assortiment elektrisch gereedschap van topkwaliteit de scepter zwaait. Maar er is meer. Er is een verhaal van passie en toewijding dat veel verder gaat dan vakmanschap en dat liefhebbers uit heel Europa samenbrengt: de Festool Roadshow.

Het aanvankelijke dilemma

In mei begon de Festool Roadtruck aan zijn reis door Europa, met een gedurfde missie: de Festool-ervaring direct in handen van de klanten brengen. In jouw handen. Er was echter één klein probleem: hoe creëer je een buitenruimte die net zo praktisch als fascinerend is?

De Roadtruck moest een meeslepende ervaring worden, een uitnodiging tot "aanraken mag." Ambachtslieden, vakmensen en liefhebbers van gereedschap moesten de Festool producten in al hun grootsheid kunnen ervaren, daarbij geholpen door gekwalificeerde experts. Maar hoe creëer je de ideale omgeving voor deze ervaring? En hoe bescherm je de deelnemers en de apparatuur tegen de stralende zon en stromende regen?

De komst van de partytenten van Ecotent: een episch keerpunt

En hier kwam de serie producten van Ecotent in beeld, de partytenten die het verschil hebben gemaakt. Deze elegante donkerblauwe partytent bood niet alleen de perfecte overkapping, maar was ook een prachtige blikvanger die perfect aansloot bij het merkimago van Festool en Roadtruck. Het felgroene logo dat op het textiel was gedrukt, gaf de producten persoonlijkheid en creëerde een sfeer in de ware stijl van Festool. Na jaren toeren is het logo nog steeds even goed zichtbaar en opvallend als op de eerste dag, en er is geen enkele weeromstandigheid die erin is geslaagd om de bedrukking aan te tasten. Maar Ecotent is niet alleen maar aantrekkelijke decoratie. Deze veelzijdige producten hebben hun bruikbaarheid bewezen door een veilige en comfortabele ruimte te bieden aan de testers en een stabiel en veilig onderkomen te creëren waarin de producten van Festool onder alle weersomstandigheden grondig konden worden getest: ze zijn namelijk volledig waterdicht, uv-bestendig enbrandvertragend. Het stevige aluminium tentframe is bestand gebleken aan herhaaldelijk opzetten en afbreken en is daarmee de ideale partner voor de Roadtruck in heel Europa.

Brandwerend Brandwerend
Zonder gereedschap Zonder gereedschap
Stabiel Stabiel
Waterdicht Waterdicht
Blauwe 4,5x3 m Deuter gazebo gepersonaliseerd met zijwanden en druppelvlaggen met logo voor rugzakenverkoop tijdens een evenement. Ecotent
EYE-CATCHER

Evenementen en promotie

Heb je jouw volgende evenement al gepland? Hopelijk heb je ook al nagedacht over een geschikte overkapping. Of wat nog beter is: aan een buitenoplossing die opvalt.

Lees meer

De magie van de geschiedenis van Festool

Dit is niet alleen het verhaal over een partytent, maar ook over hoe een vertrouwd merk ernaar streeft om de klanten het gevoel te geven dat ze deel uitmaken van de familie. Festool heeft laten zien dat passie en toewijding tot grensverleggend vakmanschap kan leiden, en heeft zo een unieke ervaring gecreëerd die nog steeds zijn sporen nalaat.

Dit is het verhaal over hoe de partytent van Ecotent een probleem oploste en een onvergetelijke ervaring creëerde. Dit is het verhaal over Festool en het zou ook jouw verhaal kunnen zijn. Dus vergeet bij het plannen van jouw volgende evenement niet om na te denken over een geschikte overkapping en over een oplossing voor de buitenruimte die eruit springt. Festool heeft dat gedaan, en het resultaat was een waar staaltje van creativiteit en bruikbaarheid.

Jouw avontuur begint met een partytent van Ecotent, die van een gewoon evenement een onvergetelijke ervaring kan maken.

 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.