30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Reserveonderdelen voor partytenten

Om je partytent zelf te repareren hoef je alleen maar een reserveonderdeel te bestellen en onze instructievideo te volgen.

Bevestiging
Gewichten bevestigen
Montage
Warmtestralers
Montage
LED-spots
Montage
LED-strips
Opstelling zijpaneel
Montage aan de zijwand met ritssluiting
Montage
Counter
Ecotent Imagevideo
Dit zijn wij
Vervanging
Middenstijl
Vervanging
Hoekpaal
Vervanging
Schaar
Vervanging
Tentvoet
Dakmontage
Serie E1 - 3x3 m
Dakmontage
Serie E3 - 3x3 m
Dakmontage
Serie E1 - 6x3 m
Montage vouwtent
Serie E1 - 3x3 m

Reserveonderdelen voor partytenten: voor jou en voor het milieu

Heeft een plotselinge sterke storm het frame of het dak van jouw partytent vernield? Geen zorgen, Ecotent® levert je de reserveonderdelen met instructievideo's!

In tegenstelling tot discountzaken, doe-het-zelfzaken, groothandels en importeurs, zijn wij fabrikant en dus beschikken we over alle reserveonderdelen die je nodig hebt en geven wij je de garantie dat de onderdelen die je voor jouw tentframe nodig hebt minstens 10 jaar verkrijgbaar zijn, ook als jouw product intussen uit productie is. Bovendien wilden wij een duurzaam en milieuvriendelijk product leveren en hebben we het zo ontworpen dat het makkelijk, snel en goedkoop te repareren is. De producten gaan zo dus zo lang mogelijk mee en er wordt onnodig materiaal en geld verspild.

We staan voor je klaar We staan voor je klaar
Snelle levering Snelle levering
De beste prijs-kwaliteitverhouding De beste prijs-kwaliteitverhouding
Minder CO²-uitstoot Minder CO²-uitstoot
Schnell und einfach

Bestel reserveonderdelen voor je partytent

Neem gewoon contact op met één van onze experts van Ecotent om het juiste reserveonderdeel aan te vragen. Wij zijn fabrikant en hebben dus altijd alle reserveonderdelen in voorraad, zodat alle beschadigde onderdelen vervangen kunnen worden.

Alle elementen van het tentframe van een Ecotent®-partytent worden onderling verbonden door een gepatenteerd boutverbindingssysteem. Door dit systeem is de partytent niet alleen handiger in gebruik en kunnen de traditionele schroeven niet losraken, maar kan men de onderdelen ook makkelijk zelf en zonder speciaal gereedschap vervangen en repareren. Natuurlijk hebben we ook een doe-het-zelf reparatieset voor het dak.

Veel beschadigingen kunnen probleemloos worden gerepareerd. Maar het hangt altijd af van de omvang van de schade, de maat van de partytent en de serie, of het voordeliger is om het tentframe te repareren of een nieuwe aan te schaffen. Jouw expert helpt je graag verder!

Vind je dichtstbijzijnde contactpersoon
arrow

Mogelijke reserveonderdelen voor een partytent

De meest voorkomende beschadigingen aan partytenten zijn:

  • verbogen palen of poten
  • gebroken scharnieren
  • scheuren in het textiel

Heb je met dit soort schade te maken? Schrijf of bel ons!

Neem contact op met een expert

Oorzaken van schade aan de partytent

Onze partytenten zijn zeer slijtvast en kunnen tientallen jaren zonder schade meegaan, mits ze op de juiste manier worden behandeld. Kleine ongelukjes zijn natuurlijk altijd mogelijk en in de meeste gevallen liggen de oorzaken in de volgende punten:

  • verkeerd gebruik (tijdens noodweer, bij buitensporige windstoten of bij zware sneeuwval);
  • onjuiste bevestiging (zonder gewichten en spanbanden);
  • onjuist transport (het dak is niet van het tentframe gehaald en de partytenten zijn onzorgvuldig heen en weer geschoven);
  • onjuiste opslag (horizontaal, niet goed ingeklapte poten, met gewichten erop of nat)

Bij onjuiste opslag of transport kunnen er kleine gaatjes en scheurtjes in het textiel ontstaan, voornamelijk omdat het langs het tentframe schuurt.In dit geval kun je, afhankelijk van de ernst van de schade, een reparatiepakket voor textiel aanvragen of een nieuw vervangend dak bestellen. Als echter het tentframe is beschadigd, hoef je alleen maar het beschadigde onderdeel te demonteren en te vervangen.

Neem contact met ons op
Praktisch advies

Onderhoudsvoorschriften

Zo voorkom je beschadigingen aan jouw partytent

Met de volgende tips kun je lang en zonder problemen van jouw partytent genieten.

  • Zet de partytent goed vast aan de grond: gebruik altijd gewichten en spanbanden om de partytent vast te zetten, vooral bij buitengebruik.
  • Klap de partytent bij stormvlagen in. In geval van hagel, zware sneeuwval of te harde wind raden we je aan om de partytent af te breken en volgens de voorschriften op te bergen.
  • Pak de partytent in en vervoer hem op de juiste manier. Zorg ervoor dat het textiel helemaal droog is voordat je de partytent inklapt, zodat het niet kan beschimmelen of voortijdig kan verslijten. Controleer of de partytent goed vastzit en tijdens het transport en de opslag niet kan vallen of aan schokken kan worden blootgesteld.
Neem voor meer informatie contact met ons op
 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.