30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

betrouwbaar. tastbaar. is er voor jou.

Over Ecotent®

Duik in de bruisende geest van ons bedrijf en ontdek wat ons drijft.

Voor onze klanten en medewerkers betekent deel uitmaken van een familiebedrijf dat ze een concrete contactpersoon en werkgever hebben die niet streeft naar kortetermijnwinst, maar naar het opbouwen van duurzame relaties.

Uit Europa Uit Europa
Van de fabrikant Van de fabrikant
Innovatie Innovatie
De beste prijs-kwaliteitverhouding De beste prijs-kwaliteitverhouding
 
Ons paraplumerk

Zingerle Group

Ecotent® maakt deel uit van de Zingerle Group. Een familiebedrijf dat nu door de 3e generatie wordt gerund en behoort tot de grootste tentenfabrikanten van Europa. De familie schrijft al 30 jaar internationale tentgeschiedenis met het merk Mastertent®. In 2023 begint met Ecotent® in de portefeuille een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het bedrijf. In ons jaaroverzicht vind je boeiende hoogtepunten van de bedrijvengroep in het afgelopen jaar.  

Maak kennis met de Zingerle Group
in het hart van de Italiaanse Dolomieten

Ons hoofdkantoor

Ons hoofdkantoor, waar ons productiecentrum is gevestigd en waar de aluminium frames van onze vouwtenten worden geproduceerd, geassembleerd, gecontroleerd, verpakt en wereldwijd verzonden, bevindt zich in Schabs. Een heel klein dorpje met slechts 3312 inwoners in Zuid-Tirol, Italië, gelegen in de Dolomieten op meer dan 750 meter boven de zeespiegel.

WIJ LEVEN DUURZAAM
Ons hele gebouw werkt op groene energie van zonnepanelen op het dak. In alle ruimtes gebruiken we ledverlichting, we zijn aangesloten op het stadsverwarmingsnetwerk van de gemeente, dat warmte genereert uit hernieuwbare bronnen, en we werken met lokale leveranciers om de transportroutes tot een minimum te beperken. 

Ontdek onze duurzame projecten
eigen naai-atelier en drukkerij

DE TWEEDE PRODUCTIEFACILITEIT

Het hele productieproces vindt plaats in de Europese Unie. In onze tweede productiefaciliteit in Roemenië hebben we ons eigen naai-atelier en drukkerij.

We zijn gevestigd in een bijzonder deel van Roemenië dat bekend staat om de verhalen over vampiers en kastelen die worden bewoond door bovennatuurlijke wezens: Transsylvanië. Onze medewerkers zijn echter gewoon mensen van vlees en bloed die geen magie, maar innovatieve technologieën en veel ervaring gebruiken om de daken van onze tenten te fabriceren.

Feel-good zones voor onze werknemers

Work-life-balance

Brandstof voor de motor van ons bedrijf

Het welzijn van onze medewerkers staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we een "welzijnsruimte" ingericht met vers fruit, thee en snacks, en een yogaruimte. In hoogte verstelbare bureaus houden de rug gezond. Bovendien bieden wij flexibele werktijden en organiseren we tal van teamevenementen.

lees meer of kom ons team versterken
300+ gemotiveerde werknemers wereldwijd - 
Icon

In heel Europa en in de Verenigde Staten werken ruim 300 medewerkers samen in onze productie- en distributielocaties om jou de beste producten en diensten te kunnen leveren

Het welzijn van anderen

Liefdadigheid

Eens per jaar organiseren we een benefietevenement waarbij we donaties inzamelen, die voor de volle 100% naar een liefdadigheidsorganisatie gaan. 

Ontdek meer
HERE, THERE, ANYWHERE

Altijd bereikbaar, altijd tot je beschikking!

Waar je ook bent, we staan altijd tot je beschikking en adviseren je graag bij je beslissing. Onze medewerkers kennen onze producten en de behoeften van onze klanten het beste en kunnen je daarom helpen de juiste oplossing te vinden. Als je besluit om een van onze producten aan te schaffen, staan onze deskundigen ook na de verkoop voor je klaar - beloofd.

Professionele klantenservice Professionele klantenservice
De mens in het middelpunt De mens in het middelpunt
Ervaring en professionaliteit Ervaring en professionaliteit
Wereldwijd distributienetwerk

Altijd bij je in de buurt

Waar je ook bent, we zijn altijd bij je in de buurt. Je vindt al onze klantenadviseurs en verkooppunten op de wereldkaart rechts.nbsp;

Vind uw contactpersoon
 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.