30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

De race naar de overwinning

Het team dat in Ecotent zijn winnende partytent vond

Het verhaal van Becker Racing

In de hectische en competitieve arena van de motorsport maakt een partytent misschien niet het verschil tussen een succes en een nederlaag, maar het kan wel het verschil maken tussen wel of niet te worden opgemerkt en de snelheid waarmee je jouw plek voorbereidt.

Stel je een ambitieus team voor, met dromen over succes, maar met obstakels die onoverkomelijk lijken. Dit is het verhaal van team Becker, het team dat de weg naar succes vond met de partytent van Ecotent.

De race begint met een droom en een probleem

Alle coureurs in het jonge team hadden al van jongs af aan een passie voor racen. Ze waren ruwe talenten met een onbegrensd verlangen om te winnen, maar er was één probleem: het team had geen betrouwbare beschutting. Motorsportevenementen kunnen onvoorspelbaar zijn, ze kunnen worden beïnvloed door veranderende weersomstandigheden die de vastberadenheid van elke coureur op de proef stellen. Becker Racing had een overkapping nodig die het team en de motoren kon beschermen tegen slechte weersomstandigheden. In eerste instantie leek het onmogelijk om een oplossing te vinden die praktisch, mobiel en makkelijk te vervoeren was, maar tegelijkertijd ook sterk, duurzaam en bestand tegen slecht weer.

DE ONTDEKKING VAN ECOTENT

Een partytent die het verschil maakt

Uiteindelijk vertrouwde Becker Racing op de producten van Ecotent. Dit was niet zomaar een aankoop, maar een investering die onze racebeleving zou veranderen. De Ecotenten bleken de perfecte metgezel op reis, met name omdat ze in slechts 2 minuten gebruiksklaar zijn, waardoor het team zich volledig op de wedstrijd kon concentreren.

De partytenten van Ecotent zijn niet alleen maar daken en muren. Ze vormen een veilige beschutting voor de motoren van Becker Racing, voor het hele team van coureurs en monteurs en een plekje waar ze kunnen dromen over de overwinning. Met het modulaire systeem kunnen ze eenvoudig worden uitgebreid om een grotere overdekte ruimte te creëren, zodat ze kunnen worden omgetoverd tot een mobiele garage en een perfecte werkplaats voor noodgevallen. Je hoeft je niet druk te maken over de benodigde tijd of voorbereidingen, want het tentframe is extreem stabiel en slijtvast, het textiel is bovendien volledig waterdicht en brandvertragend en het is ongekend handig in gebruik. En dan hebben we het nog niet eens over het vervoer! Dat is werkelijk heel eenvoudig, omdat een gesloten partytent een relatief klein formaat heeft, en het aluminium tentframe net zo stabiel is als ijzer, maar slechts 1/3 ervan weegt!

De partytenten waren bij vele races aanwezig, waaronder bij de tweede manche van de ADAC MX Masters in het zuidoosten van Sleeswijk-Holstein. Ze dienden als mobiel briefingcentrum en als ruimte voor de coureurs. Bovendien zorgde de promotionele opdruk, gerealiseerd door de ervaren grafisch ontwerpers van Ecotent, ervoor dat het team duidelijk opviel ten opzichte van de andere deelnemers, die vaak anonieme vouwtenten of vouwtenten van lage kwaliteit hadden, die al verbogen bij de eerste windvlaag of bij het opzetten kapot gingen.

BEREIT FÜR JEDE HELDENTAT

Partytent voor de motorsport

Razendsnel - zelfs buiten het circuit. Partytenten voor de motorsport zijn populaire metgezellen voor raceteams en clubs. Ze zijn een must op het circuit en in slechts twee minuten klaar voor gebruik. Ze zijn stabiel, veelzijdig en duurzaam. De gebruiksmogelijkheden? Die zijn uiteenlopend en uniek. Onze racetenten worden gekenmerkt door de Europese kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze tenten sta je meteen op pole position.

Lees meer

Gezien en herkend worden

De partytent van Ecotent was niet alleen functioneel, maar ook een uitgelezen kans voor merkbekendheid. Alle logo's van het team en de verschillende sponsors werden met nauwkeurige thermotransferdruk op de zwarte achtergrond van de partytent aangebracht, die zo een soort baken in het middelpunt van de races werd. Op deze manier trok het team niet alleen de aandacht met hun rijvaardigheid, maar ook met de professionele en trefzekere uitvoering van hun partytent. Na langdurig gebruik van de partytent tijdens de lange dagen in zon en regen, ziet de opdruk er nog steeds zo uit als op de eerste dag!

Becker Racing is met Ecotent helemaal voorbereid op elke uitdaging en vastbesloten om te winnen. De jonge coureurs behaalden uitstekende resultaten in alle categorieën en onderscheidden zich door hun uitstekende prestaties en onstuitbare vechtlust. Ook in de toekomst zal het team waarschijnlijk heel veel overwinningen behalen - en nog veel meer circuits bezoeken met de stevige partytenten Ecotent!

Conclusies

Een fantastische nieuwe start voor het team

Het verhaal van Becker Racing laat zien hoe de partytent van Ecotent niet alleen de autosport kan veranderen, maar ook het leven van mensen die groot dromen. Een professionele, gebruiksvriendelijke, duurzame en opvallende partytent moet zeker niet worden onderschat, want deze garandeert te allen tijde optimaal gebruiksgemak en stabiliteit. Het team heeft zo meer tijd om zich op de race te concentreren. Omdat de tent in gesloten staat klein van formaat is, kan hij makkelijk met de rest van de uitrusting worden vervoerd.

Als je net als het team van Becker Racing een passie hebt voor racen en droomt van glorie, dan kan Ecotent je bondgenoot zijn op jouw weg naar succes. Mis deze kans niet en race naar de top met Ecotent aan je zijde. De volgende overwinning kan om de hoek liggen.

 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.