30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Het verhaal van Apelini die de catering op 3 wielen met een partytent naar een hoger niveau tilde

Als ik één ding heb geleerd van mijn avontuur in de cateringbranche, dan is het wel dat het weer onze beste vriend of onze ergste vijand kan zijn. Stel je voor dat je voor een belangrijk feest een heerlijke maaltijd in de buitenlucht moet bereiden en dat de hemel plotseling openbreekt in een onverwachte stortbui. Dat was mijn leven tot voor kort. Ik zal je vertellen hoe ik de perfecte oplossing voor alle cateraars ontdekte, namelijk een ecru partytent 4x4 m van Ecotent 4x4 m.

Het begon allemaal met mijn liefde voor koken en het idee om de mensen culinaire hoogstandjes van hoge kwaliteit voor te zetten. Ik begon in de cateringwereld met een klein autootje, een beige Ape op drie wielen, klaar om de mensen in Bremen en omgeving mijn lekkernijen te laten proeven. Maar zoals elke ondernemer weet, brengt elke grote droom onverwachte uitdagingen met zich mee.

De eerste uitdaging

Aanvankelijk was mijn grootste uitdaging het omgaan met onstabiel weer. Plotselinge regen of brandende zon konden een evenement of een dag werk in één klap verpesten. Ik merkte dat dit het potentieel van mijn kleine gastronomische Ape in de weg stond. Mijn verlangen om een onberispelijke cateringdienst onder alle weersomstandigheden aan te bieden werd tegengewerkt, totdat ik Ecotent ontdekte.

Grijze 3x3 m gazebo gepersonaliseerd met Polar logo voor sportkledingverkoop buiten een winkel met witte gepersonaliseerde druppelvlag

Horeca, hotels & catering

Als je in de horeca werkt en te maken hebt gehad met onbestendig weer, weet je hoe frustrerend dat is. Maar geef de moed niet op! Het wordt tijd om een flexibele overkapping voor jouw stabiele of ambulante service te creëren.

Meer informatie

De kennismaking met Ecotent

Een allround oplossing

De partytent 4x4 meter van Ecotent was precies wat ik nodig had om mijn gasten een overkapping van goede kwaliteit te bieden. De eerste keer dat ik het bij een zomerevenement gebruikte, zag ik de verbaasde en blije blikken van de mensen toen ze zich realiseerden dat slecht weer het feest niet in de weg zou staan. Bovendien merkte ik dat de klanten liever in de schaduw aten, waar ze goed beschermd waren tegen de uv-stralen, en dat ze daarom dus langer bleven en vaak meer bestelden!

Het is kinderspel om de Ecotent op te zetten en de kleur past perfect bij mijn geliefde beige Ape. Het aantrekkelijke design, in kleur afgestemd op mijn auto, creëert altijd een gezellige en unieke sfeer. Het stevige tentframe en het 100% waterdichte textiel zorgen er bovendien voor dat niets mijn werk in de weg kan staan, zelfs wind en hevige regenbuien niet. Mijn gasten kunnen dus ook in de open lucht altijd comfortabel en beschermd van mijn lekkernijen genieten.

 

De partytent die alles heeft veranderd

Dankzij de partytent van Ecotent is mijn cateringservice veelzijdiger dan ooit geworden. Ik kon doorgaan om klanten op markten en zomerfestivals van mijn lekkernijen te laten genieten, maar ik kreeg ook aanvragen voor bedrijfsevenementen. Niet alleen blijft de kwaliteit van mijn gerechten elk wat wils bieden, maar ik kan dit nu zelfs onder alle weersomstandigheden doen. Deze flexibele en innovatieve oplossing heeft gezorgd voor een gestage en aanhoudende groei van mijn bedrijf.

Eind goed, al goed

De partytent van Ecotent heeft mijn bedrijf helemaal veranderd, mijn catering op drie wielen naar een nieuw niveau getild en een ongeëvenaarde sfeer gecreëerd. Dus als je in de cateringbranche werkt en op zoek bent naar veiligheid en veelzijdigheid, dan ben je bij Ecotent aan het juiste adres.

Mijn verhaal bewijst dat je met de juiste oplossing uitdagingen kunt overwinnen en succes kunt boeken. Mijn passie voor koken en gastvrijheid in combinatie met de veelzijdigheid van Ecotent maakt elk evenement leuker.

Zorg dat het weer geen belemmering vormt: laat je catering uitblinken met Ecotent.

 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.