30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Klaar voor elke heldendaad

Medische & EHBO tenten

Voor noodgevallen en voor eerste hulp.

Een ongeluk op de snelweg. Flauwvallen bij een festival. Verwoestende natuurrampen. In een noodsituatie telt elke seconde en moeten de hulpdiensten op tijd ter plekke zijn. Hetzelfde geldt voor hun uitrusting... Daarom zijn onze medische tenten de ideale metgezel voor deze "helden van alledag". Snel, veilig en stabiel. In een handomdraai gebruiksklaar. Met maar een paar handelingen en zonder gereedschap. In geval van nood bieden onze reddingstenten betrouwbare bescherming en maken ze het mogelijk om patiënten en gewonden discreet te verzorgen en behandelen. Voor snelle hulpverlening. Op elke locatie.

Waterdicht Waterdicht
Windbestendig Windbestendig
Brandwerend Brandwerend
Internationale certificaten Internationale certificaten
Rode 4,5x3 m gazebo gepersonaliseerd met Beierse Rode Kruis logo, gebruikt in de regen tijdens een noodoperatie met veel reddingswerkers in zwart en fluorescerend geel uniform

EHBO tenten van hoge kwaliteit kopen

Wil je een medische tent kopen? Robuust, waterdicht en praktisch? Met korte levertijden en een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Geen probleem. Onze partytenten blinken niet alleen uit omdat ze in enkele seconden kunnen worden opgezet en makkelijk te hanteren zijn, maar ook vanwege hun optimale kwaliteit uit Europa en de aantrekkelijke prijzen. Rechtstreeks van ons magazijn naar de ambulance. Sneller kan het niet gaan.

Medische tent
arrow
snel op te zetten

Klaar voor gebruik in slechts 2 minuten

Als het snel moet... Onze medische tenten kunnen in een handomdraai worden opgezet. Met slechts enkele handelingen. In een handomdraai. Open de draagtas, schuif de tent uit - klaar.

naar de opzet-video
 
Meer discretie

Ondoorzichtige zijwanden voor EHBO tenten

Wil je patiënten en gewonden discreet kunnen behandelen? Op een plaats die wordt beschermd tegen toeschouwers? Onze ondoorzichtige zijwanden bieden uitkomst. De innovatieve zijwanden zijn voorzien van een ritssluiting en klittenbandstrips, zodat de medische tent volledig kan worden afgesloten - zelfs bij de hoekpalen. Dit houdt nieuwsgierige blikken buiten. Gegarandeerd.

Ontdek alle zijwanden
kleine hulpmiddelen voor grote helpers

De juiste accessoires voor reddingstenten

Geschikt voor alle toepassingen. Snel en gemakkelijk. In netelige situaties moet er snel worden gehandeld - ook bij de reddingstent. Met de juiste accessoires kun je jouw medische tent in een handomdraai aan elke missie aanpassen. Maak je je zorgen over gebruik in stormachtige omgevingen? Wij kunnen je geruststellen. Onze partytenten zijn allemaal 100 % waterdicht. Standaard. En de juiste gewichten en bevestigingssets zorgen voor stabiliteit en stevigheid van jouw partytent. Veilig en solide. Bovendien worden de LED-verlichtingssystemen en de warmtestralers getrouwe metgezellen tijdens nachtelijke werkzaamheden.

Ontdek alle accessoires
stabiel, in elke situatie

Veilige ondergrond met de antislipvloer voor medische tenten

Een solide basis. Een veilige ondergrond. Onze antislipvloer is bijzonder geschikt voor noodgevallen. De vloer is gemaakt van een antislipstof van Comshade, is aan de basis van het frame bevestigd en biedt de perfecte ondergrond voor hulpverleners en reddingswerkers. Bovendien is hij absorberend en houdt gemakkelijk vloeistoffen vast. Ook bloed.

een allrounder voor alle gevallen?

De juiste maat voor elke toepassing

Voor jouw medische tent kun je bij Ecotent® kiezen uit een totaal van 11 standaardmaten. Met de juiste aanvulling en in de juiste maat wordt jouw partytent een waardevol hulpmiddel en trouwe metgezel voor elk gebruik. De populairste maten? Overduidelijk de medische tent 3x3 m en de medische tent 4,5x3 m. En als je iets groters nodig hebt? Dan hebben de grote partytenten 6x3 m en 8x4 m hun nut bewezen. Wat het mooiste is, is dat alle maten zonder problemen met elkaar kunnen worden gecombineerd. Dit betekent dat je jouw medische tent naar wens kunt uitbreiden, zelfs tijdens het gebruik. In enkele seconden. Zonder gereedschap.

VOOR ELKE HULPVERLENINGSWAGEN

Maten van de EHBO tent

De grote voordelen van opvouwbare medische tenten? Ze wegen weinig en hebben compacte verpakkingsafmetingen. Daarom is er in elk reddingsvoertuig plaats voor een medische tent. Dat is een ding dat zeker is.

naar de maten
8x4 m
4x4 m
6x3 m
6x4 m
3x3 m
veelzijdig en praktisch

ehbo tenten in gebruik

Altijd ter plaatse. Veelzijdig in gebruik en converteerbaar. Onze partytenten zijn geschikt voor elk soort gebruik:

  • als mobiele EHBO-tent op plaatsen van een ongevalof
  • als stationaire EHBO-tent bij concerten, festivals en andere evenementen,
  • als bevoorradingstent bij natuurrampen,
  • als brandweertent,
  • als triagetent bij pandemieënen,
  • als commandocentrum voor allerhande toepassingen.

De opvouwbare medische tenten zijn echte allrounders en staan niet alleen altijd klaar voor paramedici en eerstehulpverleners, maar ook voor de politie, de strijdkrachten en reddingsdiensten op het water of in de bergen. In noodgevallen en bij grootschalige oefeningen. Overdag en 's nachts. In elk jaargetijde. 365 dagen per jaar.

Waterdicht Waterdicht
Stabiel Stabiel
Windbestendig Windbestendig
Brandwerend Brandwerend
 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.