30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Succesvol verkopen

Waterdichte & robuuste markttenten

Laten we een marktkraam maken die een echt succes wordt.

Ben je op zoek naar een markttent? Misschien voor de traditioneleweekmarkt, de ambachtelijke boerenmarkt of de grote jaarmarkt? Om wat voor markt het ook gaat, wij hebben er de juiste partytent voor. Partytenten van Ecotent® zijn 100% waterdicht, bijzonder robuust, weerbestendig en stormvast. Uitermate geschikt voor continu gebruik. Bij elk weertype. Op elke locatie.

In een paar stappen je markttent kopen

Een markttent krijgt heel wat te verduren. De lange statijden, de verschillende weersomstandigheden, het voortdurend opzetten, afbreken en vervoeren: dit alles vraagt echt om kwaliteit. Bij Ecotent® vind je stabiele en kwalitatieve markttenten, die 100% waterdicht zijn en een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Markttent configureren
arrow

In een handomdraai - klaar in 2 minuten

Sneller kan bijna niet. Onze markttenten zijn in slechts 2 minuten gebruiksklaar. Met slechts enkele handelingen.  Open de draagtas, schuif de tent uit - klaar.

De markttent maakt verkopen kinderspel

Professionele markttenten in alle maten

Vanaf de kleine mini-vouwtent 1,5x1,5 m tot de traditionele vouwtent 3x3 m en 4,5x3 m, en de reus 8x4 m - bij Ecotent® vind je vast en zeker de voor jou geschikte markttent. Blader gewoon door ons matenoverzicht.

En welke maat markttent is voor jou geschikt?

Kies uit 11 maten de juiste maat voor jou en jouw verkoopstand.

Naar het matenoverzicht
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m

De beproefde en geteste markttent 3x3 m

De bestseller: de markttent 3x3 m met een overdekte oppervlakte van 9 m² is de nummer 1 voor marktlieden en ambulante handelaars en heeft zich al bewezen als een optimaal productpresentatie platform op talloze markten.

Een Must-Have

100% waterdichte markttenten

Eigenaars van een markttent zijn het grootste deel van de tijd met hun tent buiten. In elk seizoen. In weer en wind. Daarom is een 100% waterdichte partytent een must voor elke marktkoopman en ambulante handelaar. Daarnaast moet de markttent ook winddicht, goed stabiel en brandvertragend zijn. Bij ons vind je wat je zoekt: markttenten die zijn gemaakt van 100% waterdichte en brandvertragende stoffen en vele certificaten en garanties bezitten die stabiliteit en duurzaamheid beloven.

En dat zonder concessies te hoeven doen op het gebied van vernieuwende ontwerpen en prachtige kleuren.

100 % waterdicht • 100 % waterdicht •
Icon

Ben je altijd onderweg? Het hele jaar door en onder alle weersomstandigheden? Dan speel je met onze partytenten gegarandeerd op safe. 100% waterdicht. Zelfs bij aanhoudende regenval..

Handige markttentaccessoires voor jouw verkoopstand

Haal meer uit jouw markttent. Met persoonlijke accessoires kun je jouw marktkraam aanpassen aan al jouw wensen en de perfecte verkoopruimte voor jouw producten creëren. Handige toonbanken, meerdere soorten zijwanden en bevestigingsaccessoires vormen een effectieve ondersteuning tijdens het gebruik op markten en vereenvoudigen jouw werk. Simpel en in een handomdraai.

Op zoek naar een allesomvattende oplossing?

Slimme accessoires voor je markttent

Gewichten
Counter
Zijpanelen
Grote' transportwielen
Warmtestraler
Ledstrips
Strandvlag

Coole kleuren en verfrissende prints voor jouw marktkraam

Wil je in een menigte opvallen met felle kleuren en een verfrissend ontwerp? Wij hebben in ons assortiment een hele verscheidenheid aan kleurencombinaties waaruit je kunt kiezen. Zo kun je jouw markttent professioneel aan jouw huisstijl aanpassen. Met een persoonlijke print op het dak kun je maximale zichtbaarheid bereiken. De bedrijfsnaam en het logo zullen er geweldig uitzien. Zo kan elke klant je marktkraam al vanuit de verte zien.

Maar dat is nog niet alles... Niet alleen het dak, maar ook de zijwanden kunnen aan de buiten- en binnenkant worden bedrukt. Vooral gesloten zijwanden beschikken over veel ruimte voor grootformaat reclame. Slimme reclameslogans. Coole ontwerpen. Zelfs fotomotieven kunnen in de beste kleurkwaliteit worden gerealiseerd.

Kleine logo's & pakkende slogans

Markttenten die indruk maken

Wil je opvallen in de menigte of gewoon meer uit je verkoopstand halen? Geen probleem. Ons ervaren grafische team kan je helpen om het ultieme ontwerp te realiseren. Kleine logo's. Pakkende slogans. Fotorealistische afbeeldingen en motieven. En hoe wil je dat jouw markttent eruit ziet?

test

Voordelige markttenten rechtstreeks van de fabrikant

Onze 75 jaar productie-ervaring en knowhow in combinatie met vernieuwende frisse ideeën. Het resultaat? Markttenten van de allerbeste kwaliteit, met uitgebreide fabrieksgaranties en prijzen die gezien mogen worden. De kwalitatieve materialen zorgen voor een hoge duurzaamheid en de professionele productie voor een bijzondere stabiliteit, wat samen de perfecte basis vormt voor talloze toepassingen in de markt. Professioneel. Cool. Uniek.

 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.