30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Praktisch en decoratief

Terrastenten voor jouw lievelingsplekje

Waterdichte Terrastenten voor gezellige uurtjes

Even weg uit de dagelijkse sleur? Weg naar je eigen groene eiland? Naar je gezellige oase van rust? Wij maken het mogelijk, want daarvoor zijn opvouwbare balkontenten een handige oplossing. Ze geven jouw persoonlijke toevluchtsoord niet alleen een heel speciaal tintje, maar fungeren ook als veilige bescherming tegen zon en regen. Ze zijn 100 % waterdicht, stabiel en bieden je betrouwbare UV-bescherming. Ze kunnen in slechts 2 minuten zonder gereedschap worden opgezet en zonder te boren worden vastgezet. Kies de juiste maat en kleur voor je balkon!

Onze partytenten onderscheiden zich ook door hun optimale kwaliteitvan Europees fabricaat. Maar wat het mooiste is? Als fabrikant kunnen we een optimale prijs-kwaliteitverhouding en korte levertijden garanderen. Rechtstreeks van onze fabriek naar jouw balkon. Sneller kan niet.

arrow
In slechts 2 minuten

Terrastenten opzetten

In een handomdraai gebruiksklaar. Onze balkontenten kunnen in slechts 2 minuten, met slechts een paar handelingen en zonder gereedschap worden opgezet. Open de draagtas, schuif de tent uit - klaar.

Het opzetten in detail uitgelegd
snel

Mobiele Terrastenten voor bescherming tegen zon en regen

Wie wil er eten in de felle middagzon? Of barbecueën in de regen? Waarschijnlijk niemand. Daarom moetenbalkontenten 100 % waterdicht zijn en voorzien zijn van UV-bescherming. Om ervoor te zorgen dat onze partytenten als betrouwbare bescherming tegen zon en regen kunnen worden gebruikt, hebben we daarom alleen waterdichte partytenten met afdoende UV-bescherming in ons assortiment. Standaard.

Vandaag open, morgen dicht? Geen probleem. De mobiele constructie van onze partytenten garandeert je het maximum aan flexibiliteit. Open de partytent op een koele zomeravond, een winderige herfstdag of bij onverwachte weersveranderingen, en sluit hem als je je wilt warmen aan de eerste zonnestralen in de lente. Uitermate geschikt voor wie houdt van onafhankelijkheid en kwaliteit. En als je hem langere tijd niet gebruikt? De compacte verpakkingsafmetingen zorgen ervoor dat alle balkontenten ruimtebesparend kunnen worden opgeborgen.

geen sporen achterlaten

Stabiele Terrastenten zonder boren? Wij hebben wat je zoekt

Ben je op zoek naar een balkontent om langere tijd te kunnen laten staan? Maar wil je jouw balkon niet beschadigen? En ook geen gaten boren voor de montage? Bingo. Wij hebben precies wat je zoekt. Onze stabiele partytenten kunnen heel eenvoudig met gewichten en spanbanden worden vastgezet. Snel, veilig en stabiel. Helemaal zonder boren. Betrouwbaar in weer en wind. 365 dagen per jaar.

 
gemakkelijke beslissing

Gewichten voor Terrastenten

Komt er een periode met veel wind aan? Maak je geen zorgen. Bijpassende gewichten en spanbanden zorgen voor de nodige stabiliteit. Veilig en solide.  

Naar de gewichten
voor elke balkon

Kleine partytenten voor je Terras

Ook voor kleine balkons hebben wij de juiste maat partytent. Als je een groot terras of balkon hebt, is de keuze niet beperkt, maar heb je een kleiner balkon, dan kun je meestal alleen kiezen voor een smalle balkontent.

Ontdek alle maten
3x1,5 m
4x2 m
3x2 m
2x2 m
1,5x1,5 m
Vakantie op het balkon

Een partytent 3x2 m voor je balkon

Nauwelijks bekend. Maar erg populair. Een veel gekozen maat voor balkontenten is departytent 3x2 m. Dankzij het smalle formaat is het uitermate geschikt voor kleine balkons. De overdekte ruimte van 6 m² biedt voldoende ruimte voor een zitgroep of een minilounge.

naar de partytent 3x2 m
Configurator
arrow
voor elk wat wils

1 merk, 3 kwaliteitsseries

Afhankelijk van de duur en frequentie van gebruik bieden we 3 series aan. Van de gebruikelijke kwaliteit en voor elk budget. Voor grote dakterrassen. En voor kleine stadsbalkons.

Ontdek alle series
ALS BESCHERMING TEGEN WIND OF VAN JE PRIVACY

Onze 6 zijwandmodellen

Ben je op zoek naar bijpassende zijwanden voor je balkontent? Als windscherm of zelfs als privacyscherm? Geen enkel probleem. Onze modellen zijwanden bieden je talloze mogelijkheden voor jouw partytent. Helemaal gesloten. Met een raam. Of zelfs met een deur. Alle modellen zijn snel en eenvoudig te bevestigen met klittenband. Zonder gereedschap. Met slechts een paar simpele handelingen.

bescherming tegen de wind en tegen nieuwsgierige blikken

Gesloten zijwanden

Klassiek.Een zeer populair accessoire is de gesloten zijwand, die in een handomdraai met klittenband kan worden bevestigd. Deze biedt volledige bescherming tegen weer en wind, maar ook extra bedrukbare advertentieruimte.

Oprolbaar

Zijwand met deur

Maak het jezelf gemakkelijk! Open en sluit jouw partytent naar believen met de zijwand die is voorzien van een oprolbare deur. Deze deur kan zowel van binnenuit als aan de buitenkant met behulp van twee ritssluitingen helemaal worden geopend en opgerold.

Panoramisch uitzicht

Zijwand met venster

Panoramisch uitzicht. De zijwand met pvc-panoramavenster biedt je de mogelijkheid om naar buiten te kijken en beschermt je tegen weer en wind. Het grote panoramavenster zorgt ervoor dat jouw partytent lichter en groter lijkt, waardoor je een nog gezelligere sfeer creëert.

Perfect voor klanten

Halfhoge zijwand

Ideale hoogte.Met de halfhoge zijwand is direct contact mogelijk, maar worden ruimtes toch van elkaar gescheiden en is het onderste deel van de partytent bedekt.De tent is ongeveer één meter hoog, uitermate geschikt voor verkoopstands en beurzen. Het kederprofiel van de dwarsbalk garandeert een stabiele bevestiging.

voor de mooiste momenten

Zijwand met counter

Perfecte service. Zeer snel in elkaar te zetten, aan te brengen en te verwijderen. De gegalvaniseerde stalen voet en het houten blad maken van deze counter het perfecte accessoire voor catering en evenementen.

Natuurlijk gecertificeerd en geschikt voor het gebruik van levensmiddelen

elegant, van alle kanten

Decoratieve hoekpanelen

Feestelijk gedecoreerd.Voeg met de gedrapeerde hoekpanelen een vleugje elegantie toe aan jouw partytent. Bij uitstek geschikt voor feestelijke gelegenheden, van verjaardagsfeestjes tot bruiloften.

balkon of geen balkon?

TERRASTENTEN voor veelzijdig gebruik

Wil je jouw balkontent in de tuin zetten voor je verjaardagsfeestje? Of aan een vriend uitlenen voor een etentje in de buitenlucht? Geen probleem. De compacte verpakkingsafmetingen, de makkelijke hantering en het ruimtebesparende transport maken het mogelijk om je partytent overal te gebruiken. Altijd. Overal. Als tuintent, als zwembadtent of zelfs als rooktent. Partytenten zijn ware allrounders. Mobiel, flexibel, converteerbaar.

arrow
Opvallend of onopvallend

15 kleuren, jouw keuze

Hou je niet van saai? Wij ook niet. Kies uit de 15 kleuren doek je favoriet voor het dak en de zijwanden. Ton sur ton? Of heb je liever bonte kleuren? Je hebt enorm veel keuze.

Ontdek alle kleuren
voor elke maat

Praktische accessoires voor je TERRASTENT

Heb je nog meer wensen? Talloze accessoireopties toveren jouw balkontent om tot een echte allrounder. Verlichtingssystemen voor de late uurtjes? Warmtestralers voor gezellige uurtjes op koele dagen? Of regengoten voor slecht weer? Wij hebben alles wat je zoekt. Naast de traditionele accessoires bevat ons assortiment ook elegante hoekgordijnen die van je balkontent een echte blikvanger maken. Wij hebben voor elke balkontent de juiste accessoires. Daar kun je op rekenen.

accessoires ontdekken
RECHTSTREEKS VAN DE FABRIKANT

Stabiele TERRASTENTEN  

Achter Ecotent® staat een stabiel en solide bedrijf. Met tientallen jaren productie-ervaring en knowhow. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ideeën. Het resultaat? Een stabiele terrastent om trots op te zijn. Getest, gecertificeerd en bekroond met vele onderscheidingen. Uitgebreide service en een jarenlange onderdelenservice ronden het totaalpakket af. Ook jij kunt bouwen op onze ervaring en de partytenten waarvan we al duizenden exemplaren hebben verkocht. Veilig en solide.

Ontdek ze nu
 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.