30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Een vleugje dolce vita

Horecatenten voor buiten

Horecatenten voor jou en je gasten.

Buiten eten? Altijd leuk! Op het terras? Of in de tuin? Perfect! Zowel in de felle zon als op regenachtige dagen? Geen enkel probleem! Horecatenten zijn de ideale oplossing voor jouw buitenruimte. Voor een vleugje dolce vita. Mobiel, flexibel en 100% waterdicht. In een handomdraai gebruiksklaar. Ze doen het goed als klassieke horecatent, cateringtent, wijntent, keukentent of opslagtent. Europese kwaliteit en jarenlange ervaring beloven stabiliteit en duurzaamheid. Dat is een ding dat zeker is.

Zwarte 3x3 m gazebo met 2 gesloten zijwanden en een panoramavenster, gepersonaliseerd met Hannibal Gin logo, gebruikt voor ginverkoop op een straatje.

In een paar stappen je horecatent kopen

Wil je een horecatent kopen? Om een gezellige eetgelegenheid in de buitenlucht te creëren? Als schaduwdoek en voor bescherming tegen de regen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze partytenten worden gekenmerkt door een optimale prijs-kwaliteitverhouding en de beste kwaliteit. 365 dagen per jaar. Waarom? Omdat onze partytenten 100% waterdicht zijn en beschikken over betrouwbare UV-bescherming. Standaard. Rechtstreeks vanuit onze fabriek naar jou. Korter kan de weg niet zijn.

Horecatent
PRAKTISCH, veelzijdig.

Cateringtenten - gewoonweg geniaal  

Een naderend evenement. De weersomstandigheden zijn onzeker. Maar het evenement is gepland. Bruiloften. Bedrijfsevenementen. Verjaardagen en jubilea. Annuleren of uitstellen? Onmogelijk. Daarom horen cateringtenten tot de standaarduitrusting van cateraars en eventplanners. Mobiel, converteerbaar en indrukwekkend. In een handomdraai gebruiksklaar. Zonder gebruik van gereedschap.

Partytenten, de cateringtenten van nu, worden gekenmerkt door compacte verpakkingsafmetingen en ruimtebesparend transport. Bovendien kunnen de cateringtenten van Ecotent® dankzij het slimme modulaire systeem eenvoudig worden uitgebreid en bieden ze dus altijd voldoende ruimte voor keuken- en horecadoeleinden. De in hoogteverstelbare poten maken de wind- en waterdichte vouwtent zelfs geschikt voor gebruik op een oneffen ondergrond.

Youtube video thumbnail
de kleine touch

Hoekgordijnen voor je cateringtent

Het wordt iets speciaals. Vooral romantisch. Bijzonder elegant. Voor bruiloften of andere elegante gelegenheden raden we het gebruik van hoekgordijnen aan. Ze geven elke cateringtent net dat beetje extra. Zonder enige inspanning. Eleganter kan bijna niet.

voor elke maat

Slimme accessoires voor je horecatent

Ben je op zoek naar een complete oplossing? Wij kunnen je daarbij helpen. Een uitgebreid assortiment accessoires, zijwanden, toonbanken, dimbare verlichtingssystemen, verwarmingselementen en gewichten maken je partytent compleet. Een allesomvattende oplossing voor jouw buitenruimte. Voor jouw cateringbedrijf. Voor jou. Voor jouw gasten.

Bekijk de accessoires
innovatief, flexibel

Stijlvol vormgegeven buiten-lounge

Heb je een gezellige buitenlounge ingericht voor je gasten? Maar mist er nog die extra touch waardoor het er echt stijlvol en uitnodigend uitziet? Misschien de juiste buitenoverkapping? Met een partytent maak je van jouw chill-outruimte de favoriete buitenplek van je gasten. Bij zonnig weer wordt er een aangename schaduw gecreëerd. Bij slecht weer wordt er betrouwbare bescherming tegen regen geboden. De warmtestralers en dimbare verlichtingssystemen maken van jouw partytent zelfs 's avonds laat een koel favoriet plekje in de buitenlucht.

in vino veritas

Wijntenten voor een goede wijn

Wat is de overeenkomst tussen en goede wijn en een partytent van Ecotent®? Ze leveren allebei net dat beetje extra op een evenement. Bij een proeverij. Bij een wijnproeverij. Zelfs op wijnbouwbeurzen zijn wijntenten de perfect metgezel. Mobiel, flexibel, praktisch. Handig in gebruik, makkelijk te vervoeren en ruimtebesparend op te bergen. Aangevuld door slimme accessoires en meerdere zijwandmodellen bieden ze je een allround oplossing.

de wijntent in detail
converteerbaar

Een buitenkeuken in een handomdraai

Natuurlijk hoort bij een geslaagd evenement lekker eten. Wat je bereidt ten overstaan van je gasten. Vers, gezond en (natuurlijk) lekker. Een keukentent mag dan ook niet ontbreken. Onze keukententen zijn 100% waterdicht en brandvertragend, dus bij uitstek geschikt voor buitenkeukens. Betrouwbaar en veilig. Voor koks. Voor barbecuemeesters. En voor iedereen die graag buiten kookt. Omdat ze handig in gebruik, moeiteloos te vervoeren en ruimtebesparend zijn op te bergen, worden partytenten ook vaak gebruikt als streetfood-stand. Streetfood-bedrijven gebruiken ze als aanvulling op hun streetfood-trucks en toeren ermee van evenement naar evenement.

Icon

Voor zorgeloze momenten in de buitenlucht voldoet ons tentdoek aan de EU-norm EN 13501 - 1:2018 en is dus brandvertragend.

voor elk bedrijf wat wils

Hoe groot moet jouw horecatent zijn?

Er zijn meerdere maten verkrijgbaar, naargelang de vereisten, de beschikbare ruimte of de grootte van het evenement. Ecotent® heeft in totaal 11 standaardmatenin het assortiment. De horecatent 4,5x3 m is bijzonder geschikt als wijntent, voor het overdekken van de buitenlounge of als rokerstent, maar ook cateraars maken graag gebruik van onze ruimtewonderen. Voor grote terrassen en tuinen, maar ook voor bruiloften en andere evenementen, zijn onze reuzen 8x4 m, 6x4 m en 6x3 m uitermate geschikt.

Natuurlijk is onze klassieker, de partytent 3x3 m, ook een zeer geliefd en vooral praktisch formaat. Wat het leuke eraan is? Alle maten kunnen met elkaar worden gecombineerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om je horecatent in een handomdraai dus in een handomdraai groter maken en uitbreiden. Eenvoudig. Snel. Zonder gereedschap.

Ontdek alle maten

De juiste maat voor jouw horecatent

Naar het matenoverzicht
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m
3x3 m
Voor meer zichtbaarheid

Bedrukte horecatenten

Wist je dat je ook jouw horeca- en cateringtent kunt laten bedrukken? De grote oppervlakken van de partytenten zijn uitermate geschikt als reclamedragers. Vooral op het dak zijn bedrijfslogo's en belettering goed te zien. Dus wat dacht je van een partytent die is bedrukt met jouw bedrijfslogo? Discreet of prominent? Zwart-wit of in kleur? Laat je door ons ervaren grafische team adviseren en haal er samen met onze eigen drukkerij het maximale uit. Voor meer zichtbaarheid. Voor meer succes.

Alles over personalisatie
 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.