30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Voor een perfecte presentatie

Reclame- en promotietenten

Gewoonweg geniaal: gepersonaliseerde reclametenten voor succesvolle marketing.

Een duidelijke boodschap. Betere zichtbaarheid. Meer succes. Promotie- en reclametenten zijn de ideale metgezel voor allerlei soorten reclame-evenementen. Mobiel, flexibel en overtuigend. In een handomdraai gebruiksklaar. Van de beste kwaliteit dankzij een jarenlange knowhow. Met onze promotietenten breng laat je een frisse wind waaien door je reclame-evenement en maak je een bijzondere indruk. Op iedereen. En overal.

Voor een blijvende indruk

Bedrukte reclametenten voor meer zichtbaarheid

Visuele reclame blijft hangen! Gebruik je partytent als praktische reclameruimte. De nieuwste druktechnieken bieden zeer veel ontwerpmogelijkheden, waardoor jouw reclametent echt uniek wordt. Bedrijfslogo's. Belettering.

Zelfs realistische fotomotieven kunnen op het doek worden overgebracht. De motieven kunnen zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de zijwanden worden gedrukt - zelfs dubbelzijdig bedrukken is mogelijk. Wij passen jouw promotietent helemaal aan jouw wensen aan - ons ervaren grafische team zal je graag van advies dienen.

Reclamedruk op het dak of op de gesloten zijwanden springt extra in het oog. Kunnen alle andere beschikbare zijwandmodellen op verzoek ook worden voorzien van een opdruk? Natuurlijk. Opvallend. Kleurrijk. Uniek.

Rechtstreeks van de fabrikant

Een promotietent kopen?

Wil je een promotietent kopen? Het liefst rechtstreeks van de fabrikant? Met korte levertijden en tegen aantrekkelijke prijzen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor een frisse wind in de jungle van promotietenten en onze producten worden gekenmerkt door Europese kwaliteit en een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Rechtstreeks van onze fabriek naar jouw evenement. Sneller kan het niet gaan.

Configureer nu

Gekleurde stoffen voor jouw reclametent

Bonte kleuren, nou en? Contrasten en unieke kleurontwerpen versterken het reclame-effect van je reclametenten en laten ze in het oog springen. Ze zijn verkrijgbaar in een ruim scala van wel 15 standaardkleuren. Of het nu felrood, zachtblauw of felgeel is - je hebt enorm veel keuze.

arrow
Gaat dat echt zo snel?

Snel op te zetten, in 2 minuten

Sneller dan dit is onmogelijk. Onze promotietenten kunnen in een mum van tijd worden opgezet. Met slechts een paar simpele handelingen. In een handomdraai. Open de draagtas, schuif de tent uit - klaar.

 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.