30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Voor een perfecte presentatie

ROBUUSTE EVENEMENTENTENTEN MET OPTIMALE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Plan jij je evenementen nog steeds zonder evenementententen?

We weten het zeker: evenementententen passen gewoon bij elke gelegenheid. Er zijn net zoveel mogelijkheden als jij wensen hebt. Binnen of buiten. 's Middags of 's avonds. Op festivals, concerten of andere buitenevenementen - je vindt bij ons vast en zeker de juiste evenemententent. Dat beloven wij. Met het 100% waterdichte en brandvertragende textiel speel je met Ecotent® op veilig.
Wil je een evenemententent kopen? Geen probleem. Bij ons vind je partytenten in alle maten en kleuren Jarenlange ervaring en knowhow gaan hier samen met een  vernieuwend design en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

een afdruk achterlaten

Wil je opvallen? Dat kan met bedrukte evenementententen

Met een op maat gemaakte bedrukking wordt jouw evenemententent de ultieme blikvanger. Geavanceerde drukprocessen maken van jouw partytent een doek waarop je je kunt uitleven en veranderen jouw evenemententent in een indrukwekkende reclamedrager. Bedrukte evenementententen zijn een absoluut hoogtepunt op elk evenement. Dat is een ding dat zeker is. Maar wil je liever met kleuren opvallen? Geen probleem. Kies je lievelingskleuren en combineer de verschillende textielsoorten met elkaar. Ton sur ton. Tweekleurig. Of bonte kleuren. Bij ons kent je fantasie geen grenzen.

Eigen grafisch team Eigen grafisch team
creatieve ideeën creatieve ideeën
Afbeeldingen in hoge resolutie Afbeeldingen in hoge resolutie
Eigen productie Eigen productie
altijd en overal

Evenemententent 3x3 m, een allrounder voor elk evenement

Wij hebben partytenten in 11 verschillende maten, voor alle soorten evenementen en de bijbehorende bezoekersaantallen. De meest populaire evenemententent is het model 3x3 m - het overdekte oppervlak van 9 m² is de perfecte maat voor tal van evenementen. Het lage gewicht maakt deze evenemententent tot de perfecte metgezel en als je hem laat bedrukken, wordt het een echte blikvanger. 
De twee grootste partytenten in ons assortiment - de evenemententent 8x4 m en zijn "kleine broertje" 6x4 m - zijn uitermate geschikt voor grote evenementen met veel bezoekers.

Ben je op zoek naar ééntje die dienst moet doen als evenementenbar of verkoopstand, dan is de vouwtent 4,5x3 m een goede keuze.

en wat past er bij jou?

TENTMATEN DIE BIJ JE PASSEN

Ben je bereid om iets nieuws te proberen? De geschikte maat voor jouw succesvolle evenement.

NU ONLINE CONFIGUREREN
8x4 m
6x4 m
6x3 m
4x4 m
4x2 m
4,5x3 m
3x3 m
3x2 m
3x1,5 m
2x2 m
1,5x1,5 m
Must-havE

3 criteria om voor een partytent als evenemententent te kiezen

Wij laten je zien waarom partytenten een absolute must zijn voor eventplanners en inmiddels tot hun standaarduitrusting behoren:

  • Snel op te zetten: waarom worden partytenten graag gebruikt op evenementen? Omdat ze heel snel kunnen worden opgezet. In een handomdraai - helemaal zonder gereedschap. Zo hou je genoeg tijd over voor andere belangrijke dingen.
  • Als regenscherm of schaduwdoek: wie kent dit niet? Het evenement is begonnen en het weer ziet er allesbehalve rooskleurig uit. Een reden om te kniezen? Onzin, waterdichte en weerbestendige partytenten zijn de oplossing. Bij Ecotent® vind je alleen 100% waterdichte partytenten. Bovendien zijn de doeken UV-bestendig en bieden ze zelfs bij felle zon een schaduwrijk plekje.
  • Makkelijk te vervoeren: vandaag hier, morgen daar. Moeiteloos transport is van groot belang. Dankzij de compacte verpakkingsafmetingen en de handige transportwielen kunnen onze partytenten gemakkelijk van A naar B worden getransporteerd.
Ontdek alle partytenten
arrow
voor alle toepassingen

1 merk, 3 kwaliteitsseries

Afhankelijk van de duur en frequentie van gebruik bieden we 3 series aan. Van de gebruikelijke kwaliteit en voor elk budget. Voor eventplanners. Voor start-ups. Voor wie altijd in beweging is.

Ontdek alle series
als het groot moet zijn

EVENEMENTENTENTEN VOOR CONCERTEN, FESTIVALS EN ANDERE GROTE EVENEMENTEN

ij concerten en andere grote evenementen wordt meestal gebruik gemaakt van meerdere modulaire evenementententen die verschillende functies vervullen. Sommige waterdichte tenten worden gebruikt als overkapping voor de licht- en geluidsapparatuur, andere als verkoopstands voor merchandise-producten en catering. Evenementententen worden ook vaak gebruikt als overkapping van de plaatsen voor toegangscontrole. Met of zonder zijwanden hangt helemaal af van de wensen van de organisator.

Evenementententen voor sportevenementen

Evenementententen hebben hun waarde bij sportevenementen al lang bewezen. Bijvoorbeeld als uitkijkpost op het racecircuitof als commentatoren-tent of als start- en finishtent. Maar ook bij kleinere sportevenementen, clubkampioenschappen, kinderfestivals, speeltuinen en dorpsfeesten geven partytenten vorm aan het imago van het evenement. Daar worden ze vooral gebruikt als overkapping voor de scheidsrechters, als kleedkamers en als onderkomen voor atleten of voor het uitdelen van startnummers. Je ziet het zelf: de gebruiksmogelijkheden zijn net zo divers als jij en jouw sportevenement.

EVENEMENTENTENTEN VOOR VOLKSFEESTEN

Bij grote volksfeesten dienen partytenten vaak als kassa en voor toegangscontrole. Op kleinere feesten worden ze daarentegen vaak gebruikt om de gastenruimte of de band te overdekken.

EVENEMENTENTEN VOOR BRUILOFTEN EN GALA'S

Ja, ik wil. Evenementententen zijn voorzien van elegante, gedrapeerde hoekpanelen en romantische verlichting om een dromerige sfeer te creëren. De zijwanden en de achterwand kunnen helemaal naar wens worden bedrukt, wat leuk is voor bruiloften om een mooie fotocabine te creëren, of bij gala's als sponsorfotowand.

ZIJWANDEN EN ACCESSOIRES VOOR ALLE GELEGENHEDEN.

Onze partytenten zijn net zo uniek als jouw evenement. Op basis van het soort evenement kun je kiezen uit een ruim assortiment zijwanden en accessoires waarmee je jouw evenemententent optimaal kunt aankleden. De verschillende modellen zijwanden, die helemaal gesloten en ondoorzichtig zijn, bieden optimale bescherming rondom. Met deur. Met raam. Voor iedereen die van allesomvattende oplossingen houdt. In ons assortiment vind je ook andere bijpassende accessoires: van praktische toonbanken tot verwarmingssystemen en regengoten. Om van elk evenement een succes te maken. Kinderlijk eenvoudig.

Ontdek alle accessoires

De juiste accessoires voor jouw evenement

Gesloten
Halfhoog
Met deur
Met venster
Strandvlag
Counter
Ledstrips
Grote' transportwielen
Gewichten

Opblaasbare evenemententent versus traditionele evenemententent.

De afgelopen 75 jaar hebben ons laten zien dat opblaasbare evenementententen bij evenementen zeer populair zijn. Maar ook hebben ze ons laten zien dat de traditionele evenementententen nog steeds als beste uit de bus komen. Waarom? Omdat traditionele evenemententent makkelijker te hanteren zijn en kleinere afmetingen heen, wat betekent dat ze ook binnen gebruikt kunnen worden of in geval van beperkte ruimte.Een stroomaansluiting en het (ietwat luide) lawaai dat door de continue blower wordt veroorzaakt vormt weliswaar geen probleem bij grote concerten en festivals, maar kan bij bruiloften, sportevenementen of indoor-evenementen erg vervelend zijn voor jou en je bezoekers. Wil je toch nog steeds een opblaasbare evenemententent? In ons assortiment van de Zingerle Group hebben we een groot aanbod opblaasbare reclamedragers van het merk Mastertent®. Neem gewoon contact op met een van onze experts.

Meteen aanvragen. Zonder verplichting.

Evenementententen rechtstreeks van de fabrikant.

De evenementententen van Ecotent® zijn het resultaat van 75 jaar productie-ervaring en worden helemaal in Europa vervaardigd. En wat betekent dat voor jou? Veel voordelen. Naast een robuuste partytent met een kwalitatief frame krijg je heel veel garanties en geniet je van een aantal voordelen die slechts één fabrikant je kan bieden:

  • gebruik van hoogwaardige materialen
  • een robuust frame
  • 100% waterdicht
  • brandvertragend en winddicht
  • veel accessoires
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • talrijke certificaten voor de stabiliteit en de duurzaamheid van de materialen.

 

arrow

Wil je een evenemententent huren?

Heb je je evenemententent echt maar één keer nodig? Dan is het zeker goedkoper om een evenemententent te huren. Maar vooral op evenementen is het belangrijker dan ooit om op te vallen. Verfrissende kleuren, een cool design en persoonlijk prints zijn het summum. Heb je dat echt allemaal niet nodig? Dan wil het nog niet zeggen dat het huren van een evenemententent voor jou e juiste oplossing is. Er zijn nog een aantal andere criteria die pleiten voor het kopen van een tent. We hebben de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

Vergelijking: een tent huren versus een tent kopen
 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.