30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

mobiele opvallen

Mobiele beurstent voor jouw presentatie

We laten je zien hoe een stevige beursstand eruitziet.

Het geheime recept voor een succesvolle beurspresentatie? Een beurstent die over de hele lijn de aandacht trekt. Voor meer zichtbaarheid. Voor jouw succes. Zowel als traditionele beursstand in een beurshal als voor een buitenpresentatie op een vakbeurs - met de beurstenten van Ecotent® garanderen wij jouw aanwezigheid op een beurs. Met optimale kwaliteit en jarenlange knowhow. Voor start-ups. Voor professionals. En voor iedereen die onderweg is. 

eenvoudig, snel

In een paar stappen je beurstent kopen

Wil je een beurstent kopen? Van de beste kwaliteit en rechtstreeks van de fabrikant? Met korte levertijden en tegen een aantrekkelijke prijs? Wat onmogelijk klinkt, maken wij mogelijk. Onze beurstenten worden gekenmerkt door de Europese kwaliteit en optimale prijs-kwaliteitverhouding. Rechtstreeks van onze fabriek naar jou op de beurs.

Configuratie starten
Opvallend opvallen
Youtube video thumbnail
hoe groter hoe beter?

Welke maat moet jouw beurstent hebben?

Klein - middelgroot - groot. Afhankelijk van het beschikbare vloeroppervlak zijn er voor de mobiele beursstand verschillende maten verkrijgbaar. We bieden een ruim assortiment aan afmetingen en series om je beurspresentatie te perfectioneren. Of het nu voor een kleine of een zeer grote presentatie is - uit de 11 verkrijgbare standaardmaten vind ook jij jouw beurstent. Dat beloven wij.

naar het matenoverzicht
kun je niet beslissen?

De juiste maat voor je beursstand

naar de maten
3x3 m
4x4 m
2x2 m
6x3 m
 
NOG STEEDS EEN HIT

Beurstent 3x3 m

De 3x3 m beurstent - bekend en geliefd bij iedereen. De vierkante allrounder met 9 m² biedt genoeg ruimte om uw bedrijf te presenteren en tegelijkertijd uw bezoekers te adviseren - en in het beste geval om ze in klanten te veranderen. De echte hoogtepunten van de 3x3 m beurstent zijn echter de eenvoudige bediening, de geringe verpakkingsafmetingen en het lage gewicht. Uitgerust met een praktische tentbalie, bijpassende verlichting en zijwanden kan jouw partytent in een handomdraai worden omgetoverd tot de perfecte beursstand. En er is meer... Je kunt je 3x3 m partytent afwerken met een verfrissende en opvallende print. Hiermee zul je op alle fronten indruk maken. Op iedereen. En overal.

Ontdek de partytent 3x3 m
arrow
1, 2 of 3?

3 kwaliteitsseries, jouw keuze.

Afhankelijk van de duur en frequentie van gebruik bieden we 3 series aan. Van de gebruikelijke kwaliteit en voor elk budget. Bepaal zelf welke van de 3 series bij jou en je project past.

Naar de serievergelijking
ongeacht waar de klant is

Beurstent voor buitenevenementen, voor een waterdichte presentatie

Buitenbeurzen zijn in de mode. En outdoor-beurstenten zijn de ideale oplossing. Andere beurstenten voor buiten vertonen vaak zwakke punten, maar de beurstenten van Ecotent® weten op alle fronten te overtuigen. Waarom? Omdat ze gemaakt zijn van 100% waterdichte materialen, wind- en weerbestendig zijn en voorzien zijn van betrouwbare UV-bescherming, waardoor ze een garantie vormen voor een succesvolle presentatie. Bij regenachtig weer. Bij zomerse hitte.365 dagen per jaar. Onze waterdichte partytenten zijn geschikt voor elk type buitenbeurs en zijn een trouwe metgezel bij zowel voortdurende regenval als felle zon. Terwijl jij je bezighoudt met je bezoekers, zorgt jouw outdoor-beurstent voor de rest. Veilig en solide.

Waterdicht Waterdicht
Windbestendig Windbestendig
UV-bescherming UV-bescherming
Stabiel Stabiel
zoals jij

Persoonlijke bedrukking van je tentoonstellingstent

Een buitengewone uitstraling. Een groter reclame-effect. Meer succes. Bedrukte beurstenten zijn een onmisbare metgezel voor veel exposanten. Bedrukt met jouw bedrijfslogo, merklogo of kenmerkende reclameslogan onderscheidt je jezelf van de massa en weten de beursbezoekers meteen duidelijk wie ze voor zich hebben. Opvallend, gedurfd, overtuigend. Het dak is uitermate geschikt voor bedrijfs- en merklogo's, en fotorealistische en grootschalige motieven komen zeer goed tot hun recht op de zijwanden. Jouw ideeën en wensen worden door een toegewijd team in onze eigen grafische studio gerealiseerd. Natuurlijk komt de jarenlange expertise van ons grafische team ook tot uiting in jouw bedrukte partytent. Voor een harmonieus totaalbeeld. Om goed op te vallen.

Configureer nu
uitgerust voor elke toepassing

Modellen met zijwanden voor jouw beurstent

bescherming tegen de wind en tegen nieuwsgierige blikken

Gesloten zijwanden

Klassiek.Een zeer populair accessoire is de gesloten zijwand, die in een handomdraai met klittenband kan worden bevestigd. Deze biedt volledige bescherming tegen weer en wind, maar ook extra bedrukbare advertentieruimte.

Oprolbaar

Zijwand met deur

Maak het jezelf gemakkelijk! Open en sluit jouw partytent naar believen met de zijwand die is voorzien van een oprolbare deur. Deze deur kan zowel van binnenuit als aan de buitenkant met behulp van twee ritssluitingen helemaal worden geopend en opgerold.

Panoramisch uitzicht

Zijwand met venster

Panoramisch uitzicht. De zijwand met pvc-panoramavenster biedt je de mogelijkheid om naar buiten te kijken en beschermt je tegen weer en wind. Het grote panoramavenster zorgt ervoor dat jouw partytent lichter en groter lijkt, waardoor je een nog gezelligere sfeer creëert.

Perfect voor klanten

Halfhoge zijwand

Ideale hoogte.Met de halfhoge zijwand is direct contact mogelijk, maar worden ruimtes toch van elkaar gescheiden en is het onderste deel van de partytent bedekt.De tent is ongeveer één meter hoog, uitermate geschikt voor verkoopstands en beurzen. Het kederprofiel van de dwarsbalk garandeert een stabiele bevestiging.

voor de mooiste momenten

Zijwand met counter

Perfecte service. Zeer snel in elkaar te zetten, aan te brengen en te verwijderen. De gegalvaniseerde stalen voet en het houten blad maken van deze counter het perfecte accessoire voor catering en evenementen.

Natuurlijk gecertificeerd en geschikt voor het gebruik van levensmiddelen

elegant, van alle kanten

Decoratieve hoekpanelen

Feestelijk gedecoreerd.Voeg met de gedrapeerde hoekpanelen een vleugje elegantie toe aan jouw partytent. Bij uitstek geschikt voor feestelijke gelegenheden, van verjaardagsfeestjes tot bruiloften.

Icon

Welke ideeën je ook in je hoofd hebt, onze grafische afdeling kan ze samen met jou realiseren en een werkelijk unieke partytent voor je creëren!

dat en nog veel meer

Speciale opties voor de uitvoering van je beurstent

Vindt de beurs in de openlucht plaats? Kan het wat later worden? Of heb je opbergruimte nodig voor tablets en catalogi? Met de bijpassende accessoires kun je jouw beurstent aan elke situatie aanpassen. Met verlichting en warmtestralers. Met zijwanden. Met een verkoopbalie. Wat zou jij willen?

Naar het volledige assortiment accessoires
legitiem idee

Wil je liever een beurstent huren?

"En wat als we een beurstent huren?" - is een veel voorkomende gedachte bij veel exposanten. Maar wat op het eerste gezicht als een goede deal lijkt, blijkt op de beurs vaak een vergissing te zijn. Een persoonlijkeprint voor meer zichtbaarheid? Dat is meestal niet mogelijk. Een beurstent in de kleuren van jouw huisstijl? Dat is vaak moeilijk. Goede kwaliteit en een perfecte staat? Dat is bij gehuurde beurstenten niet altijd gegarandeerd. Jouw eigen partytent biedt jou niet alleen de mogelijkheid tot individuele branding, maar ook de kans om daar te zijn waar jouw potentiële klanten te vinden zijn - jarenlang. Eén aankoop.

Ter vergelijking: een vouwtent huren of kopen
jouw favoriet?

Opblaasbare beurstent versus traditionele beurstent

Bij de aanschaf van een beurstent stuiten exposanten vaak op opblaasbare beurstenten. Onze decennialange ervaring heeft ons geleerd dat opblaasbare beurstenten in eerste instantie veelbelovend klinken, maar dat bij regelmatig gebruik de traditionele beurstenten toch als beste uit de bus komen. Waarom? Omdat ze handiger in gebruik zijn en beter geschikt zijn voor binnenevenementen of daar waar beperkte ruimte is. Bovendien hoor je geen onaangenaam geluid van een continue blower op de achtergrond en is er geen stroomaansluiting nodig. Trekt een opblaasbare beurstent je nog steeds aan? Neem dan contact op met onze experts. In ons assortiment van de Zingerle Group vind je ook opblaasbare reclamedragers van het merk "Mastertent".

Vrijblijvend een offerte aanvragen
 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.