30 jaar ervaring • Ervaring en professionaliteit • Europees fabricaat • Garantie & onderdelenservice

Een nieuwe speciale kleur: IJSBLAUW

Eindelijk is het zover. De nieuwe kleur voor onze tentdoeken is nu tegen niet te evenaren prijzen verkrijgbaar!

geïnspireerd op de meester

De natuur als voorbeeld

Kristalhelder water, frisse lucht en ijzige reuzen op de achtergrond. De natuur is altijd al de muze van de mens geweest. Naast de aardetinten van ons Recycling textiel wilden we met onze nieuwe kleur ijsblauw onze lokale gletsjers in de Alpen tot uitdrukking laten komen.

En dan nu de geweldige actie die we hebben bedacht: om onze gletsjers te beschermen, doneren wij 25% van elk verkocht ijsblauw textielproduct aan een lokale organisatie die zich inzet voor de Alpen en tegen het smelten van gletsjers. Maar dat is nog niet alles. Het nieuwe doek is verkrijgbaar tegen niet te evenaren prijzen. Steun samen met ons de strijd tegen het smelten van de gletsjers en profiteer van unieke spaarprijzen!

Nu aanvragen
25% korting voor jou

Bijdragen en besparen

Onze kleur ijsblauw is geïnspireerd op de gletsjers en draagt ook een steentje bij aan het behoud ervan. Bij elke aankoop doneert ons bedrijf 25% van de waarde van de textielproducten aan de Alpenverein Südtirol, waarvan het hoofdkantoor vlakbij onze productielocatie in Zuid-Tirol is gevestigd. De non-profitorganisatie zet zich in voor natuurbehoud en milieubescherming in de Alpen.

Naast deze donatie geven wij ook nog eens 25% korting op het textiel!

nu besparen
stabiel, robuust, uniek

Technische details

100% waterdicht

Net als alle andere textielsoorten in ons assortiment is ons ijsblauw 100% waterdicht, beschikt het over een UV-bescherming van 50+, is het robuust en scheurbestendig.Uit ecologische overwegingen gebruiken we geen brandvertragende coating. Het textiel smelt natuurlijk niet zo snel als bijvoorbeeld ijs in de zon. Vuur moet in ieder geval ver uit de buurt van het textiel worden gehouden.

De Pantone kleurwaarde van het textiel: Pantone 14-4210 TPX.

Waterdicht Waterdicht
UV-bescherming UV-bescherming
Uit Europa Uit Europa
Personalisatie Personalisatie
Gelimiteerd, voor een topprestatie

Voor jou gemaakt

De favoriete maten van onze klanten

De kleur ijsblauw is verkrijgbaar in de drie populaire maten 3x3 m, 3x4,5 m, 3x6 m. Daarnaast kan het textiel worden besteld voor alle zijwanden met klittenband. Het textiel zelf is een speciale editie en daarom gelimiteerd. Terwijl anderen met zwart of wit in de massa verdwijnen, spring jij er net zo duidelijk uit als een besneeuwde berg.

Het summum van personalisatie? Jouw logo of een gezegde, precies zoals jij het hebben wilt. Wij beschikken over het ECO Paspoort voor de inkt die wordt gebruikt om het textiel te bedrukken. Je kunt jouw partytent dus met een gerust geweten de finishing touch geven. Bovendien staat ons eigen grafische team klaar om je te helpen met alle wensen op het gebied van personalisatie.

voor bedrukking en personalisatie
 
 
Jouw land. Jouw taal.
Je bevindt je op www.ecotent.nl. Wil je overschakelen naar www.ecotent.us?
Verenigde StatenOverschakelen naar www.ecotent.us
Jouw land. Jouw taal.
Vouwtenten brengen mensen en culturen samen. Onze website ook. Kies jouw land en taal voor een optimale productervaring.